O nama

o nama

Poslovna politika firme Maxiplast je proizvodnja visoko kvalitetnih i bezbednih proizvoda primenom dugogodišnjeg znanja, iskustva, stalnom modernizacijom i racionalizacijom u svim oblastima poslovanja kao i preduzimanje mera za očuvanje životne sredine. ZR Maxiplast osnovana 1996. Tokom svih ovih godina smo sarađivali sa mnogima, sa različitim portebama i zahtevima. Ovakav poslovni pristup nam je omogućio inzvanredno raznovrsno iskustvo, koje nastojimo da i dalje gradimo. I upravo je spoj upornosti i iskustva atribut koji nam omogućava mogućnosti u izlaženju u susret svim zahtevima kupaca, klijenata i tržišta.

upoznaje nas

ZR Maxiplast, osnovana je u Pepeljevcu kod Kruševca, 26.02.1996. godine. Osnovna delatnost je proizvodnja plastične ambalaže postupkom duvanja i brizganja plastičnih masa.

Tokom svih ovih godina održali smo se na tržištu zahvaljujući visokom kvalitetu proizvoda, prilagođavajući se potrebama klijenata, izlazeći u susret zahtevima kupaca u pogledu modela, vrste pakovanja, oblika i boja, kao i načina dostave naših proizvoda, poštujući dogovorene rokove.

Poseban akcenat stavljamo na odabir dobavljača, kako bi naši proizvodi bili napravljeni od kvalitetnih materijala.

Posedujemo šest mašina za brizganje plastike, četiri mašine za duvanu ambalažu , jednu mašinu za izradu PE folije, dve mašina za sito štampu.

U asortimanu naših proizvoda su:

1. Polietilenske i polipropilenske boce zapremine od 35ml do jedan litar

2. Zatvarači

3. Kutije

4. PE folija

5. Sito štampa proizvoda

6. Drugi proizvodi od plastičnih masa.

Vršimo redovnu kontrolu kvaliteta, kao i kontrolu zdravstvene i mikrobiološke ispravnosti naših proizvoda, u saradnji sa gradskim Zavodom za javno zdravlje iz Kruševca.

Nalazmo se 8km od centra Kruševca na magistralnom putu Kruševac- Aliksindrovac.

Firma od poverenja

"ZR Maxiplast" je ove godine dobila sertifikat Firma od poverenja 2017. Priznanje koje dodeljuje nezavisni istraživački centar ukazuje na korektnost poslovanja i visok stepen usluga.

Najnovije tehnike današnjice omogućuju korisnicima pristup širokom spektru informacija, koje su u vezi sa svakim pojedinačnim proizvodom, uslugom, preduzećem ili institucijom. Informisani korisnici traže aktuelne informacije o firmama, čije usluge koriste. Često žele da znaju da li mogu da veruju različitim trvrdnjama o kvalitetu.

Imajući to u vidu pokrenuta je inicijativa kako bi se olakšala komunikacija između preduzetnika i njihovih klijenata. Sertifikat "Firma od poverenja" posluje na tržištu Evrope interneta i naprednih tehnologija, koje trajno menjaju postojeće modele poslovanja, stav i reakcije korisnika.

Sertifikat Firma od poverenja je priznanje, koje ima za cilj da stvori dobru sliku o firmi na Internetu, što je jedan deo izgradnje dobrog imidža. Zahvaljujući tome, privredni subjekti, koji mogu da se pohvale sertifikatom Firma od poverenja, smatraju se firmama, koje su korektne i koje pružaju visok stepen usluga.